lauantai 1. huhtikuuta 2023

Ensimmäinen blogiteksti

 Tässä tämä nyt on; mun ihka ensimmäinen blogi ja ensimmäinen blogiteksti. Mitähän tähän nyt sitten osaisi kirjoittaa? Mistä tätä ajatusten sekamelskaa lähtisi purkamaan?

 Ajatus omasta blogista on kytenyt jo kauan. Tähän blogiin on tarkoitus koota paloja omasta elämästäni. Pääpaino tulee varmasti olemaan DIY-jutuissa, mutta varmasti sisältöä tulee muistakin aiheista, joten katsotaan mihin tämä blogi ajan kanssa muotoutuu. Mun kiinnostuksen kohteita ovat eläimet, ruokavinkit ja leivonta, puutarhajutut, käsityöt ja muu nikkarointi. Heikkoutenani on ehdottomasti se, että koko ajan pitää olla tekemässä jotain. 
 

 Mulla on melko iso perhe, johon kuuluu mies ja neljä lasta. Me asutaan pienessä maalaiskunnassa, vuonna 2010 valmistuneessa omakotitalossa. Mä työskentelen tarjouslaskijana betonialan yrityksessä ja oon koulutukseltani rakennustekniikan insinööri (AMK). Aikaisempaa koulutustaustaa multa löytyy ammattikorkeakoulun lisäksi myös lukiosta ja kauppiksesta sekä hius- ja eläintenhoitoalalta, joten monipuolista osaamista on tullut vuosien aikana hankittua. 

 Meidän perheen arkeen kuuluu vahvasti myös metsästyskoirat, joita meiltä löytyy tällä hetkellä viisi kappaletta. Me kasvatetaan jämtlanninpystykorvia kennelnimellä Perkauden. Syksyt kuluukin pääsääntöisesti koirien kanssa treenatessa, hirvenhaukkukokeissa sekä metsällä. Jämptien lisäksi meillä asustaa 8-vuotias leonberginkoira Siru, cornish rex-rotuinen kissa Elli ja sfinx-rotuinen kissa Kekkonen sekä terraarioissa pari nimetöntä leopardigekkoa, joten säpinää ja seurattavaa meidän torpassa varmasti riittää.

-Marika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti